My Adventures

Blogomban azokról a helyekről - országokról, városokról - írok, ahol jártam/éltem az utóbbi években. Bízom benne, hogy megannyi érdekességgel szolgál a követése. Amiről olvashattatok már: Magyarország, Budapest, USA, New York, Manhattan, Pennsylvania, Niagara Falls, Hershey Park, Honesdale, Equinunk, New Mexico, Albequerque, Santa-Fe, Arizona, Winslow, Grand Canyon, Hoover Dam, Nevada, Las Vegas, California, Route 66, Los Angeles, Malibu, Venice Beach, Hollywood, University of Southern California, Irene Hurricane, Portugália, Lisboa, Universidade Católica Lisboa, Évora, Albufeira, Cabo da Roca, Madeira, Madrid, Marrakech, Lengyelország, Łódz, Gdansk-Sopot....

Utolsó kommentek

  • Gabik4: @CharLee: :) Lesz dolgozói, csak valakinek majd érte kellene jönni, ha sok a cucc :D. A transzferr... (2013.02.04. 15:17) A munkahely
  • CharLee: Ha dolgozói vásár lesz, akkor azért gondolj a Gittegyletre... Nincs is jobb dolog, mint mellykassz... (2013.02.04. 12:32) A munkahely
  • Gabik4: @AkosTheGreat: Köszönöm :) (2013.02.03. 13:08) Az első hetek
  • AkosTheGreat: www.youtube.com/watch?v=8SCi5vISYYY egy kis érdekesség a számról: a poznani ultrák is szokták ének... (2013.02.03. 13:04) Az első hetek
  • Gabik4: @CharLee: :) ezeken még nem gondolkoztam, de most, hogy így mondod... :) (2012.01.31. 23:45) Az utolsó bejegyzés
  • CharLee: Ha csak ennyi kell ahhoz Csöri, hogy elmenj mondjuk Kirgizisztánba vagy Laoszba, csak szólj és Ger... (2012.01.31. 22:54) Az utolsó bejegyzés
  • Utolsó 20

Bejegyzések

Kifele megyünk a nyárból...

2011.07.26. 04:37 Gabik4

...és nem történik semmi különös. Kevesebb, mint három hét, és a gyerekek mennek haza. Velük együtt a counselor-ok is, vagyis nagyjából 150-en maradunk, de inkább kevesebben. Mi még egy hétig fogunk maradni utánuk, mialatt lesz egy church camp elnevezésű pár napos vallásos táborozás idősebbeknek, de csak viszonylag kevés emberrel. A gyerekek ittléte alatt, már csak egy color war (szín háború) nevű esemény lesz ami több munkával jár, de az sem vészes. Nem tudom, hogy beszéltem-e már a színekről régebben. Fontos, hogy a fiúoldalnak piros és szürke a színe, míg a lány oldalnak kék és szürke. Ez annyit tesz, hogy a személyzet a fiúknál piros pólót visel, meg persze a gyerekek is, és az épületek teteje is piros, meg az asztalterítő, s ami csak lehet. A lányoknál természetesen fordítva ugyanez. Ezért van szín háború. Versengenek majd ebben-abban, de majd elmesélem jövőhét szombat után.

Az előző bejegyzésemben lévő kérdésre még csak egy megfejtés jött, ami helyes, tesóm volt. Más nem kér cukorkát? Vagy azzal egyenértékű valamit innen a világ másik oldaláról? :)

Hallottam Ricsiről, hogy nincs túl jó sora egy másik táborban nem messze innen. Nem tudom hova mentél bro', de kitartást, nem fognak ezek ki rajtunk!

A kisebb kitérő után a mai napról egy-két dolog. Különösebb dolog nem történt, csak néhány apróbb szokatlan. Elaludtam tíz percre a papírtörölközőket tartalmazó dobozokon. Nagyjából két méter magas lehet a dobozhegy, emeletes ágynak is felfogható.

A vicc az, hogy Bandi meg ezalatt a széken aludt kicsit. Ilyen horgásszékeink vannak, ezeken várunk, ha éppen nincs mit csinálni (nem gyakori azért). Még ezek színe is kék-piros... Igen, nincs nagy rend és tisztaság, bár ez nem azon része a raktárnak, ahol az élelmiszerek vannak. Az jobb.

Sajnos a pick-up bal első kereke megadta magát, ezért ma nem tudtuk használni. Ez a konyhák esti listájának elkészítésénél okoz problémát. Volt egy kis cucc, amint látható (ez csak a lánykonyha listája!).

Két golfkocsival akartuk kivinni a cuccokat, két körrel. Aztán a dohányzóban úgy gondolták a srácok, mekkora poén, ha néggyel megyünk, nagyjából 7-en. Gyorsan csatlakoztak, így nagyjából 40 perc helyett 15 alatt végeztünk. A negyedik sajnos nem látszik... ez van mikor nem én fotózom... #UPDATE: most látom, hogy ott van mind a négy, de az enyémnek akkor sem látszik a sarka!:)

Miközben pakoltunk, meglepődve fedeztük fel, hogy MAGYAR szöveg van a szalvéta dobozán. Elég meglepő errefelé. Az lejött, hogy valahonnan EU-ból jön, de holnap megnézem hol gyártják, mert arra eddig nem jutott idő.

Miután visszaértünk a kipakolásból, történt egy kis "baleset" :D. Ezt most nem részletezem, majd lesz a tábor végén egy bejegyzés "ami eddig kimaradt" címmel, s ez mással együtt ott kap majd helyet. A félreértések elkerülése végett, a nadrágom sáros:).

Ezután lezuhanyoztam, megborotválkoztam, és beültem a gépszobába, hogy írjak. Egyszer csak elszóltam magam, hogy éhes vagyok (meglepő..), aztán kaptam egy sajtburgert a dobozában. Mc Donalds-os... A semmi közepén, a legközelebbi Mc. 40 percre van. Nem tudom hogy csinálták, nem is érdekel, nekik nem kellett már. Kipróbálom holnap is, hátha működik:). Most eszem először mekis kaját itt. Jó étvágyat.

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://myadventures.blog.hu/api/trackback/id/tr133099538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seyfer 2011.07.27. 16:11:12

Sáros mi... Persze... Nem szégyen az Csöri ha becsusszan egy ( kisebb ) pakk:)

Seyfer 2011.07.27. 16:14:01

Dóri mesélte, hogy mi a helyzet Ricsivel. Sajnos nem azt kapta amire gondolt, bízzunk benne, hogy változni fog még neki a helyzet, ha nem akkor majd itthon felvidítjuk. Meg majd ha a sors is kihozza, talán jövőre lehetne egy össznépi kivándorlást csinálni.

Gabik4 2011.07.31. 20:55:06

@Seyfer: hát ez nem kisebb lett volna :D:D
süti beállítások módosítása